Τιμητική πλακέτα με την απόδοση της ιδιότητας του επίτιμου μέλους του
Istituto Ellenico di Cultura στην Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής
Επιτροπής για την UNESCO κα Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου-
Τζιτζικώστα και αναμνηστική φωτογραφία με την αφίσα της όμορφης
εκδήλωσης αφιερωμένης στην Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, που
διοργάνωσε το Κλασικό Λύκειο “E. Cairoli” στο Βαρέζε το Φεβρουάριο του
2020 υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Τιμητική πλακέτα με την απόδοση της ιδιότητας του επίτιμου μέλους του Istituto Ellenico di Cultura στον Κοινοβουλευτικό Αντιπρόσωπο και Β΄ Αντιπρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, Μέλους της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και Μέλος της Υποεπιτροπής υδατικών πόρων κ. Γιώργου Αρβανιτίδη, ο οποίος συνόδεψε το Ινστιτούτο από την ίδρυσή του στην πρώτη επίσημη εκδήλωσή του.

Ο καθηγητής Giorgio Martino, είναι φίλος και μέλος του Ινστιτούτου, αλλά τον θεωρούμε επίτιμο μέλος του Istituto Ellenico di Cultura. Τιμητική πλακέτα με την απόδοση της ιδιότητας του επίτιμου μέλους του Istituto Ellenico di Cultura στον Καθηγητή Giorgio Martino και αναμνηστική φωτογραφία με την επίδοση της τιμητικής πλακέτας στο φίλο και συμπαραστάτη μας.

Τιμητική πλακέτα με την απόδοση της ιδιότητας του επίτιμου μέλους του Istituto Ellenico di Cultura στην κυρία Βικτωρία Πέκκα Οικονόμου, Καθηγήτρια στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Διευθύντρια του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Δίκαιο & Οικονομία – Master in Law & Economics” και στην κυρία Φωτεινή Ασδεράκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για την υποστήριξή τους στο Ινστιτούτο από την ίδρυσή του στην πρώτη επίσημη εκδήλωσή του. Αναμνηστική φωτογραφία με την επίδοση της τιμητικής πλακέτας στην Καθηγήτρια Βικτωρία Πέκκα Οικονόμου.

Απονομή ιδιότητας Επίτιμου Μέλους του Istituto Ellenico di Cultura στη Διευθύντρια Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων και Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου του Μιλάνου Κυρία Arianna Censi και στο Δημοτικό Σύμβουλο Κύριο Carmine Pacente President of Commission European Funds, recovery and ResiliencePlan, European and International Policies του Δήμου του Μιλάνου.

Τιμητική πλακέτα με την απόδοση της ιδιότητας του επίτιμου μέλους του Istituto Ellenico di Cultura στον Κοινοβουλευτικό Αντιπρόσωπο κ. Σάββα Αναστασιάδη, Μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, , ο οποίος υποστηρίζει το Ινστιτούτο από την ίδρυσή του σε οποιαδήποτε δημόσια περίσταση που είναι δραστήριο το Istituto Ellenico di Cultura.